De visie nieuwe samenleving en wifi als 1e levensbehoefte?

Wat is er gaande?
Renée
Berichten: 3
Lid geworden op: ma dec 21, 2020 13:20

De visie nieuwe samenleving en wifi als 1e levensbehoefte?

Bericht door Renée »

Uit de "visie nieuwe samenleving" van de website: "De economie zal die belonen die zich inzet voor een veilige, gezonde samenleving. Idealiter is er een economie zonder geld, tot die tijd kan iedereen in vertrouwen leven dat zijn/haar leven gevuld is met voldoende eten, drinken, onderdak, zorg, ontwikkelingsmogelijkheden en wifi."
Persoonlijk denk ik dat je je als partij zou kunnen afvragen of bovenstaande alinea thuis hoort in de visie. Ik kan mij vinden in de meeste speerpunten van de partij, maar ik vraag mij af of een partij die straks serieus genomen wil worden er op moet gaan vertrouwen dat er veel mensen uit onze maatschappij zo in vertrouwen kunnen leven. Als je een grote aanhang wilt hebben van bewuste mensen denk ik persoonlijk dat je je wel kunt richten op mensen die bewust zijn, die gezonder en socialer willen leven, die zich bewust zijn van wat wij met de aarde doen en die weer dichter naar de natuur willen, zowel met kennis als geneeswijzen als met de manier waarop ze leven, maar met een woord als "spiritualiteit" hebben de meeste mensen nog helemaal niets. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben iemand die zeker gelooft in dat er meer is tussen hemel en aarde. Die gelooft in werken vanuit je hart. Die gelooft in het hebben van intuitie en daar naar handelen. Die gelooft in onze verbinding met alles en die gelooft dat alles werkt door middel van frequenties/energie. Ik hoop dat er een grote partij komt die integer handelt, die niemand in hokjes stopt of labelt, die sociaal os en staat voor de belangen waar deze partij voor staat, maar ik denk dat je het als partij in deze maatschappij alleen gaat redden als je weg blijft van alles wat "zweverig" genoemd kan worden.
oja, en "wifi" als eerste levensbehoefte in een stuk waarin het ook gaat om "zorg dragen voor onze planeet" dat gaat niet samen. Je zou daar internet van kunnen maken, maar zelf dat vind ik geen eerste levensbehoefte. Wifi is zo ontzettend schadelijk voor mens, dier en plant, dat ze het eigenlijk zouden moeten verbieden. (maar ook dat kan je beter niet in een partijprogramma zetten ;) )

Terug naar “Het klimaat van de Aarde”