Verkiezingen

Deel je verhaal en bepaal mee over wat er gebeurt.
Herman Morren
Berichten: 38
Lid geworden op: do jul 23, 2020 11:23

Verkiezingen

Bericht door Herman Morren » ma jul 27, 2020 12:30

Als de partij aan de verkiezingen mee zou willen doen, zijn dit punten om over na te denken;

- Start nu al met de voorbereidingen door een werkgroep "Verkiezingen" bv. 2022 samen te stellen.
- Zorg dat je zichbaar bent, overal duikt de partij op, stel een promotieteam samen.
- Een eigen geluid, vernieuwend, anders, nieuwe tijd. Durf volledig anders te zijn in alles ten opzichte van de bestaande politieke partijen. Geen dubbele agenda maar recht voor z'n raap, durf nieuwe oplossingen ter sprake te proberen te brengen voor landurig bestaande problemen, durf echt verder te kijken.
- Wellicht een duo lijsttrekkerschap man en vrouw, jong en wat meer gerijpt, misschien wel een trio met allochtoon of vier met iemand van de gender samenleving.
- Ga de verkiezingen in met niet meer dan drie herkenbare hoofdonderwerpen die specifiek de partij uitmaken, (denk aan de Partij voor de dieren, zij kwamen er met één) dus voor de kiezer direct terug te herleiden zijn naar de partij, laten we zeggen het uithangbord is. Ik noem maar wat bv; zondagsopenstelling terugdraaien, subcidiering van gezonde voeding , gratis openbaar vervoer, kan vanalles zijn. Verkiezingsprogramma moet kort en duidelijk zijn, niet altijd alles al uitgewerkt, maar profilering via de maximaal 3 hoofditems. Basis kunnen de ervaringen zijn van de vorige verkiezingen van de partij "Mens", ik heb nog steeds grote bewondering zoals toen een aantal mensen knoerthard hebben gewerkt.

Terug naar “Wat is jouw visie?”